katalog nabízených vín
Stáčené lihoviny se 40% obsahem alkoholu z likérky Drak
—————
Muscat desert - polosladké, Muscat pozdní sběr - polosladké
—————
Muscat migdal, Chardonnay fantasy, Isabella, ...
—————
Chardonnay, Veltlínské zelené, Rulandské šedé, Ryzlink rýnský, Müller thurgau, Muškát moravský, Zweigeltrebe, Frankovka, Merlot, Rolandské modré, Cabenet moravia ...
—————
Chardonnay, Muškát moravský, Ryzlink vlašský, Müller thurgau, Svatovavřinecké, Frankovka, ...
—————
Stáčené červené víno. Harmonické extraktivní víno je inspirováno řeckým slovem pro slunce. Je to směs tradičních odrůd cabernet sauvignon s příměsí středomořských hroznů. Má temnou granátovou barvu, vůni zralých červených plodů, kde převládá chuť jahod. Připomíná sluncem zalité pláže a uvolěnou...
—————
Stáčené červené dezertní víno. Pochází z Moldávie. Je vyrobeno z vybraných odrůd Cabernet souvignon. Obsahuje 14,5% alkoholu. Má temnou granátovou barvu s nahnědlým okrajem, vůně přezrálého ovoce přechází do kořenitých tónů. Chuť černého rybízu je dotvořena alkoholem s vysokým zbytkovým cukrem....
—————
Stáčené červené víno. Suché víno středně červené barvy vzniklo křížením odrůd Svatovavřinecké a Frankovka. S jemnou vůní lesního ovoce, brusinek a šípků. Plná harmonická chuť s jemnou tříslovinou. Vhodné ke zvěřině, těstovinám, sýrům, tmavým a grilovaným masům.
—————
Stáčené červené víno. Má výraznou tmavě rubínovou barvu s fialovými záblesky. Vůně je jemná, dubová doprovázená vůní připomínající jádra peckovin. Chuť je plná, výrazná s typickou tříslovinou, s vyšším obsahem kyselin. Doporučujeme k tmavým masům, ke zvěřině, huse nebo kachně, ke guláši i k...
—————
Stáčené červené víno. Suché červené víno, typického odrůdového charakteru, s pikantními tříslovinami a aroma po červeném ovoci. Doporučujeme podávat s pokrmy z červeného masa, zvěřinou a sýry.
—————